Turističnim in poslovnim obiskovalcem Ljubljane od leta 1995 nudimo več kot le udobno bivanje v apartmajih. S širokim izborom dodatnih storitev, s prevozi, transferji in z raznolikimi turističnimi vodenji in izleti, ki smo jih v ponudbo začeli dodajati leta 2003, želimo gostom zagotoviti prijetno in nepozabno doživetje prestolnice Ljubljane in Slovenije. Naši turistični programi vključujejo tudi nastanitve, specializirane za avtentično bivanje z edinstvenim značajem, Hiše tradicije, vinogradniške hiške zidanice in agro ekoturizem po vsej Sloveniji.

Lastnikom nepremičnin, ki se vključijo v našo stalno ponudbo, nudimo profesionalni servis upravljanja nepremičnine na trgu kratkoročnih in srednjeročnih najemov, ponudnikom nastanitev pa različne oblike podpore in sodelovanja pri izvajanju nastanitvene dejavnosti.

Z namenom aktivnega sodelovanja na turističnem trgu se povezujemo z lokalnimi turističnimi ponudniki in destinacijami v Sloveniji. Od leta 2002 s partnerji razvijamo informacijske in organizacijske rešitve, za skupno predstavitev in razpršeno trženje ponudbe ter podporo upravljanju turističnih produktov kot sta rezervacijski sistem za nastanitve in doživetja Experience Slovenia ter eTrips spletna recepcija in channel manager. Turističnim ponudnikom pomagamo pri vzpostavitvi upravljanja individualnih nastanitev po poslovnem modelu razpršenega hotela.

Mejniki:

 • 1995: Ponudimo prvi, za turistično bivanje popolnoma opremljen zasebni apartma v Ljubljani. Danes po poslovnem modelu razpršenega hotela upravljamo s 40 enotami.
 • 1996: Z Mestno občino Ljubljana sklenemo dogovor o sodelovanju pri organiziranju zasebnih nastanitvenih zmogljivosti v turistične namene v Ljubljani in njeni ožji okolici.
 • 1998: Z Gospodarsko zbornico Slovenije in Mestno občino Ljubljana sklenemo dogovor o sodelovanju za uveljavitev programa nacionalnega pomena “Organizirano sobodajalstvo v Sloveniji”
 • 2001: So-ustanovimo Zavod Gostoljubnost slovenskih domov, ki je nasledil sekcijo sobodajalcev pri Gospodarski zbornici Slovenije. Njegovo poslanstvo je vzpostavljanje pogoje za razvoj in rentabilno poslovanje manjših turističnih ponudnikov nastanitev, s pomočjo novih oblik trženja, poslovanja, medsebojnega sodelovanja in povezovanja.
 • 2003: Pridobimo licenco za opravljanje dejavnosti prodaje in licenco za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev ter začnemo s prodajo doživetij.
 • 2006: Vzpostavimo prvo verzijo programa eTrips za vodenje rezervacij in prijavo gostov iz lokalnega računalnika ter rezervacijski spletni portal na povpraševanje.
 • 2016: Program eTrips s poslovnimi partnerji nadgradimo v aplikacijo eTrips v oblaku – spletna recepcija, Channel Manager in rezervacijski spletni portal eTrips z on-line rezervacijami.
 • 2018: Pridobimo certifikat ISO 9001:2015 za sistem vodenja digitalnega trženja in organizacije doživetij, turističnih vodenih ogledov, izletov, nastanitev in prevozov.
 • 2018: Vzpostavimo napredno spletno platformo Experience Slovenia, ki ponudnikom nudi:

– Spletni portal za on-line rezervacije nastanitev in doživetij.
– Rezervacijski sistem na ključ po metodi White-label.
– Napredno orodje za upravljanje in vodenje prodaje doživetij.

 • 2021/22: V okviru javnega razpisa P4D React EU – Spodbude za digitalno transformacijo MSP, je naše podjetje, TOUR AS,
  agencija za opravljanje turističnih in gostinskih storitev in trgovina, d.o.o., pridobilo sofinanciranje operacije DIGITOUR
  za izvedbo digitalne transformacije podjetja. Cilj operacije je izvesti prehod na digitalizacijo poslovanja in prilagoditev
  digitalnim trgom, izboljšanje kompetenc zaposlenih v podjetju, spodbujanje energetsko in snovno učinkovitih procesov
  ter povečanje dodane vrednosti na zaposlenega.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenije in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na
pandemijo Covid – 19.