Skupna recepcija apartmajev Tour As in sedež podjetja TOUR AS d.o.o. je na naslovu Mala ulica 8, Ljubljana, ob vstopu v peš cono starega mestnega jedra. Do recepcije se lahko pripeljete z osebnim avtomobilom in parkirate na plačljivem javnem parkirišču Sanatorij Emona ob stavbi.

Od železniške in avtobusne postaje smo v smeri centra mesta oddaljeni 400 metrov, od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika (Brnik) pa 27 kilometrov.

Apartmaji Tour As se nahajajo v centru mesta Ljubljana in njegovi neposredni bližini. Večina jih je v oddaljenosti do največ 1 km od recepcije. Po predhodnem dogovoru uredimo sprejem gostov v apartma ali sobo na lokaciji nastanitve. 

Izberite apartma

Izberite doživetje

Kako po mestu Ljubljana?

Peš po centru mesta Ljubljane

Center mesta Ljubljane je peš cona, polna različnih turističnih atrakcij, butičnih trgovin in lokalov, ki se razprostira na obeh bregovih reke Ljubljanice, od Zmajskega do Šentjakobskega mosta. Center mesta najlepše doživite peš ali ga prevozite s kolesom, lahko pa naročite tudi brezplačno električno vozilo  Kavalir, kar je še posebej dobrodošlo, če imate prtljago. 

S kolesom po Ljubljani

Zelo priljubljeno, enostavno, ekološko in cenovno ugodno prevozno sredstvo je mestno kolo Bicikelj, ki ga lahko uporabljate po registraciji na internetni strani www.bicikelj.si, za simboličen strošek 1,00 EUR za registracijo. Obvezna je predhodna prijava v sistem, ki poteka preko spletne strani in velja za en teden uporabe. Prvih 60 minut vsakokratne uporabe je brezplačnih, po preteku prve ure pa se uporaba zaračunava.

S Kavalirjem – brezplačnim električnim vozilom po Ljubljani

Po peš coni starega mestnega jedra Ljubljane se lahko zapeljete z brezplačnim električnim vozilom, imenovanim Kavalir, ki ga lahko pokličete vsak dan, med 6.00-22.00, na tel. +386 31 666 331 ali +386 31 666 332.

Z mestnim avtobusom po Ljubljani

Z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) se je mogoče voziti po mestu z mestno kartico Urbana, ki jo lahko kupite v časopisnih kioskih in trafikah, na poštah, v turističnih informacijskih centrih in na potniških blagajnah javnega podjetja LPP.

Kartico Urbana lahko z denarjem napolnite na prodajnih mestih ali na t.i. Urbanomatih, avtomatih zelene barve, ki stojijo na avtobusnih postajališčih. 

Shema prog mestnega avtobusa